Beleef de zomer in stijl: ontdek onze sandalencollectie 2024

Na een regenachtig seizoen zijn we allemaal toe aan de warmere, zonnige dagen. Of je nu een wandeling maakt door de stad, een dagje aan het strand doorbrengt of geniet van een bbq met vrienden. Ontdek hoe onze sandalencollectie 2024 jouw zonnige dagen nog mooier maakt!

Kleur bekennen

We hebben dit seizoen veel aandacht besteed aan verfijnde afwerkingen die aansluiten bij de luchtige en stijlvolle zomertrends. In felle kleuren Cobalt, Green en Magenta komt het nieuwe seizoen meteen tot leven en voeg je een frisse touch toe aan elke outfit. Zelfs op een grijze dag combineert onze kleurrijke schoenencollectie goed. Ook zijn onze sandalen in subtiele tinten verkrijgbaar, bijvoorbeeld in Cognac en Navy. Welke kleur je ook kiest, met onze sandalen ben je verzekerd van comfort en stijl de hele zomer door.

Nieuw in de collectie: sandaal Miami

Ontdek het verfrissende design van sandaal Miami met champagnekleurige accenten voor een vleugje glamour. Ideaal voor elke zonnige dag. Maar onze collectie bestaat uit meer populaire sandalen in uiteenlopende kleurcombinaties. Aruba, Rhodos, Samos en Nikiti staan voor je klaar.

Balans: de kern van comfort

Wist je dat onze Stretchwalker sandalen geïnspireerd zijn op de traditionele houten balansslipper uit Japan? Deze eeuwenoude inspiratiebron vormt de essentie van het bevorderen van een natuurlijke en gezonde lichaamshouding. Ook tijdens al jouw zomerse avonturen. Of je nu flaneert langs het strand, de stad verkent of geniet van zomerse wandelingen, onze sandalen bieden de perfecte ondersteuning. Elk paar sandalen is met zorg ontworpen voor een nauwsluitende pasvorm, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimale balans en comfort. Ontdek vandaag nog waarom onze geavanceerde technologie elke stap laat voelen als een verademing.

Gemaakt voor jouw ideale vakantie

Ontdek onze zomercollectie met elegante sandalen en comfortabele slippers. De schoenen zijn moeiteloos te combineren met verschillende outfits. Ook bieden onze sandalen loopcomfort dankzij zachte, dempende zolen en ergonomische ontwerpen, zodat je zorgeloos op pad kunt. Verstelbare banden en hoogwaardig, ademend leer zorgen voor een persoonlijke pasvorm. Je geniet van frisse en koele voeten, zelfs tijdens warme zomerdagen. Bereid je voor op een zomer vol stijl en gemak met onze Stretchwalker sandalen!

De sandaal voor jou

We zijn trots op de positieve feedback die we van onze fans ontvangen.

"Sinds ik mijn sandalen heb, voel ik een wereld van verschil. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook de hele dag door comfort. Perfect voor mijn dagelijkse wandelingen!" – Marianne

“Al jaren loop ik op de Xsensible schoenen, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer zonder kan. Ze lopen heerlijk en de prachtige kleuren passen overal bij!” – Ria

“De sandalen zien er leuk uit en lopen fantastisch!” – Annelies

Vier de zomer met ons

We kijken ernaar uit om jouw zonnige dagen nog aangenamer te maken met onze sandalen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele sandaal voor dagelijks gebruik of een stijlvolle optie voor een speciale gelegenheid, bij ons vind je altijd een sandaal die bij je past. Ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt om je favoriete sandaal te passen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We kijken uit naar een zonnige zomer!



Terug naar overzicht Terug naar overzicht