NIEUW! De Next Innovation collectie

De afgelopen twee jaar hebben we een baanbrekende zool ontwikkeld. Onze gepatenteerde DIP®-zool (Direct Injection Process) biedt maximale stabiliteit en zorgt voor een natuurlijke voetafwikkeling. Til je loopervaring naar een hoger niveau met de Next Innovation collectie die vanaf nu verkrijgbaar is.

Een revolutie in zooltechnologie

De Next Innovation sneaker is uitgerust met een revolutionaire DIP®-zool die balans en comfort combineert als nooit tevoren. De foamlaag in de middenzool zorgt voor de juiste demping. Of je nu buiten aan het bewegen bent of een volle dag hebt, elke stap wordt ondersteund en geoptimaliseerd voor maximaal comfort. Door Next Innovation geniet je van technologie die we hebben ontworpen om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Waarom kies je voor de Next Innovation sneaker?

De Next Innovation collectie biedt comfort, stijl en ondersteuning voor elke gelegenheid. Ontdek waarom deze schoen jouw nieuwe favoriet wordt en ervaar de voordelen.
1.Active Motion: Geniet van maximale activatie bij elke stap, dankzij een perfecte balans en demping die je bewegingen moeiteloos ondersteunen.
2.Natural Balance: Ervaar een gecontroleerde, natuurlijke voetafwikkeling met onze Stretchwalker balanstechnologie die je loopcomfort optimaliseert.
3.Ultimate Cushioning: Voel subliem comfort en demping bij elke stap, dankzij onze DIP®-zool en de foamlaag in de middenzool.
4.Easy Fit: Ervaar draagcomfort voor diverse voettypen met het H-breedte ontwerp. Profiteer ook van de handige instap die de sneaker perfect maakt voor dagelijks gebruik.

De perfecte unisex sneaker voor iedereen

Of je nu een actieve levensstijl hebt of op zoek bent naar een comfortabele dagelijkse sneaker, de 'Colorado' uit onze Next Innovation-collectie is de ideale keuze. Colorado is verkrijgbaar in Jeans Combi en Off White Combi. Dankzij het unisex ontwerp is deze sneaker ideaal voor zowel dames als heren. Ontdek verfijnde details zoals reflecterende accenten en een handige pull-tab voor extra gemak. Het ademende mesh-materiaal zorgt voor een fris gevoel, zelfs na een lange dag.

Colorado voor dames

Colorado voor dames combineert stijl met ultiem comfort. Kies voor Grey Combi met een subtiel roze accent voor een casual en sportieve uitstraling. Ervaar optimale demping en ondersteuning dankzij onze geavanceerde zooltechnologie, voor een ongeëvenaarde loopervaring.

Maak stijlvolle zomeroutfits met Colorado

Voor een luchtige, zomerse look combineer je de Colorado met een linnen broek en licht overhemd. Heren kunnen deze sneaker ook dragen onder een chino met een polo voor een nette, casual look. Dit staat perfect tijdens een dagje uit of een informele bijeenkomst. Voor dames is de Colorado geweldig te combineren onder een zomerse jurk of rok. Kies voor luchtige stoffen en voeg een jasje toe voor extra flair. Een trenchcoat maakt de outfit helemaal af. Met deze stylingtips stel je dit seizoen moeiteloos een comfortabele en stijlvolle outfit samen.

Nieuw in de collectie: Colorado

Colorado is vanaf nu verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Ervaar zelf de grenzeloze mogelijkheden van de Next Innovation collectie.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht